FÖRENADE BIL I GÖTEBORG – VI KAN KIA!

År 1997 startade Peter Söderström och Förenade Bil importen av Kia till Sverige, denna verksamhet köptes upp 2003 av Kia Motors, som nu själva driver importen av bilmärket. Kia har idag nått en etablerad plats på svenska bilmarknaden och har gått från ett okänd märke till landets tredje största bilmärke. Detta tack vare innovativa modeller som är rätt i tiden t.ex. med många elektrifierade bilmodeller och märkets unika 7 åriga nybilsgaranti.

År 2004 etablerade Förenade Bil en ny bilanläggning för Kia Motors i Göteborg, sedan dess är anläggningen en av Sveriges största Kia återförsäljare. Hos oss finner du alltid ett stort utbud av nya och begagnade Kia, alltid med bra erbjudanden. Vi är en exklusiv Kia anläggning, hela vårt fokus och engagemang är på ett varumärke oavsett om det gäller försäljning, service eller tillbehör. Vår vision är att ge dig som kund branschens bästa köpa och äga upplevelse med stor kunskap och personlig service. Vi erbjuder förmånliga möjligheter för dig att finansiera ditt bilköp, både för dig som privatperson och dig som företagare. Nu kan vi även erbjuda onlinebeställning för dig som önskar privatleasa en Kia samt vårt nya Kia Business Center med dedikerad personal till dig som företagskund och tjänstebilsförare.

Välkommen in till oss på Förenade Bil i Göteborg – vi kan Kia! Ni hittar oss i Eklanda, Sisjöns industriområde strax söder om Göteborg.

Läs mer om oss på www.forenadebil.com