FÖRENADE BIL I GÖTEBORG – VI KAN KIA!

År 1997 startade Peter Söderström och Förenade Bil importen av Kia till Sverige, denna verksamhet köptes upp 2003 av Kia Motors, som nu själva driver importen av bilmärket. Kia har idag nått en etablerad plats på svenska bilmarknaden och har gått från ett okänd märke till landets tredje största bilmärke. Detta tack vare innovativa modeller som är rätt i tiden t.ex. med många elektrifierade bilmodeller och märkets unika 7 åriga nybilsgaranti.

År 2004 etablerade Förenade Bil en ny bilanläggning för Kia Motors i Göteborg som sedan dess är en av Sveriges största Kia återförsäljare. I december 2022 expanderade Förenade Bil ytterligare i form av ännu en Kia-anläggning i Varberg.

Hos oss i Göteborg och Varberg finner du alltid ett stort utbud av nya och begagnade Kia – alltid med bra erbjudanden. Vi är exklusiva Kia anläggningar vilket innebär att hela vårt fokus och engagemang är på ett varumärke oavsett om det gäller försäljning, service eller tillbehör. Vi strävar mot att erbjuda dig som kund branschens bästa upplevelse genom stor kunskap och personlig service. Vi erbjuder även förmånliga möjligheter för dig att finansiera ditt bilköp, både för dig som privatperson och dig som företagare. Nu kan vi även erbjuda onlinebeställning för dig som önskar privatleasa en Kia samt Kia Business Center med dedikerad personal till dig som företagskund och tjänstebilsförare.

Varmt välkomna in till oss på Förenade Bil i Göteborg och Varberg – Vi kan Kia!

Läs mer om oss på www.forenadebil.com