Förenade Bil Jaguar och Land Rover.

Förenade Bil är exklusiv återförsäljare med auktoriserad service för Jaguar och Land Rover i Skåne. BC Sweden AB, generalagent för Jaguar och Land Rover i Skandinavien samt Jaguar och Land Rover European Importer Office, överlät ansvaret till Förenade Bil 2016.

Förenade Bil har byggt en helt ny Jaguar och Land Rover full-service anläggning på drygt 7.000 kvm tomtyta med 2.500 kvm byggnadsyta på Djurhagegatan i Malmö. Man har skapat ett exklusivt showroom för Jaguar respektive Land Rover, toppmodern verkstad samt reservdelslager med accessoarshop. Första spadtaget togs 2016 och den nya Jaguar och Land Rover Corporate Architecture anläggningen togs i bruk i september 2017.

Bilmärkena är Storbritanniens ledande tillverkare av bilar i premiumsegmentet. Flera år i rad redovisar man också positiv utveckling vad gäller sitt ansvar för miljövänlig produktion i kombination med lönsam tillväxt.
Sedan 2008 ingår Jaguar och Land Rover i Tata Motors som med stor framgång investerat och satsat på utveckling av dessa klassiska brittiska varumärken.

www.jlrmalmo.se